Benvinguts!

Benvinguts a «Petita Mimosa», el blog de la llar d’infants!

Som una escola de 0 a 3 anys amb una gran passió per la educació i el benestar dels nens i nenes. Creiem que els primers anys de vida són clau per a la formació integral de les persones, i per això volem compartir amb vosaltres tot el que sabem i creiem sobre aquesta etapa tan important.

A través d’aquest blog, volem ser un punt de referència per a les famílies que busquen informació sobre la educació en aquesta edat, i que estiguin interessades en conèixer les nostres propostes d’activitats i materials. Ens agrada pensar que el blog serà un espai de diàleg i intercanvi, on pugueu compartir les vostres preocupacions i dubtes sobre la criança dels vostres fills i filles.

Entre les temàtiques que tractarem, destaquen les següents:

  • Desenvolupament infantil i aprenentatge significatiu
  • Estimulació sensorial i cognitiva
  • Emocions i relacions socials
  • Nutrició i salut
  • Jocs i activitats lúdiques per a casa
  • A més a més, en aquest blog també trobareu propostes d’activitats i materials que fem servir a l’escola i que us pot ser útil per a la criança dels vostres fills i filles a casa. Creiem que el joc i la creativitat són elements clau per a un desenvolupament saludable i que l’educació ha de ser un procés lúdic i plaent.

Esperem que el blog «Petita Mimosa» sigui d’utilitat per a vosaltres i us animeu a participar activament, fent-nos arribar les vostres opinions i comentaris.

Atentament,
El equip de Petita Mimosa

Publicaciones Similares